Autentificare pentru acces mai rapid la cele mai bune oferte. Faceți clic aici dacă nu aveți un cont.

Apartament Vand

1 year ago Imobile Chisinau   560 [2, *] vizualizări

75 000 €

  • apartament-big-0
  • apartament-big-1
  • apartament-big-2
Locație: Chisinau
Preț: 75 000 €

Vă propunem spre achiziționare apartament exclusiv reparat și utilat conform designului interior executat de către arhitectul Alexandrin Buraga.

Locuința spațioasă este amplasată pe str. Vasile Lupu a sectorului Buiucani.

Se extinde pe o suprafață totală de 74 mp, poziționată în complexul locativ construit de compania Astercon.

Apartamentul deține un design plăcut, cu reparație calitativă, complet mobilat și echipat cu tehnică de uz casnic necesară. Facilități și beneficii: reparație calitativă, izolare fonică în dormitor, materiale de clasă premium, încălzire prin pardoseală, aparat de aer condiționat, tehnică Franke, mobilierul este importat din Italia. Cu o planificare reușită este divizat în: 1 dormitor masiv cu bloc sanitar propriu, zonă de living + bucătărie spațioasă, bloc sanitar pentru oaspeți, antreu, garderobă și balcon ce deschide o priveliște senzațională.

Curtea Complexului este închisă și are amenajate în incintă spații de joacă securizate pentru copii și locuri de odihnă pentru maturi. Rezidența este păzită și dispune de un sistem de monitorizare video. Precum și fiecare apartament este conectat la sistemul de interfon. Sunt organizate locuri terestre pentru parcarea autotransportului rezidenților, de asemenea există construite garaje. Aveți posibilitatea de a achiziționa garaj cu subsol reparat la cheie la un preț promoțional de 15000€!

detalii suplimentare

Size 74
Rooms 1
Furnished Yes
Building Type Apartment
Parking da